Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش بی‌باک نیوز، سید مهدی موسوی کوهپر از افزایش وام خرید مسکن نخبگان و استعداهای برتر تحت حمایت بنیاد ملی نخبگان به 160 میلیون تومان خبر داد و اظهار کرد: رقم وام مسکن برای نخبگان، تا پیش از این 100 میلیون تومان بود و با توجه به اینکه یکی از دغدغه‌های اساسی آنان تهیه مسکن است، پیشنهاد افزایش میزان وام را دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: با توجه به مصوبه دولت برای پرداخت وام 80 میلیون تومانی با سود 9 درصد برای «مسکن اولیها» که با ودیعه‌گذاری صورت می‌گیرد، بنیاد ملی نخبگان پیشنهاد مشابهی را برای استعدادهای برتر و نخبگان تحت حمایت خود به هیئت دولت ارائه داد که پس از طی فرآیندهای لازم به بانک مرکزی ارجاع شد.

نخبگان مشمول سود 9 درصدی نشدند!

موسوی کوهپر با تأکید بر اینکه در پیشنهاد بنیاد علاوه بر افزایش مبلغ تسهیلات، بر موضوع پرداخت وام نخبگان مشابه مسکن‌اولیها با سود 9 درصد نیز تأکید شده بود، اذعان کرد: متأسفانه به دلیل عدم وجود منابع برای جبران مابه‌التفاوت سود، فقط با افزایش سقف وام به 160 میلیون تومان و البته با سود 18 درصد موافقت شد.

وی با اعلام اینکه مصوبه مربوط به پرداخت این وام توسط بانک مرکزی به بانکهای عامل ابلاغ شده است، درباره فرآیند معرفی نخبگان متقاضی دریافت این وام گفت: براساس ابلاغیه بانک مرکزی، بانکهای تجارت، ملت، رفاه، مسکن، سپه و ملی به عنوان عامل، معرفی شده‌اند که هر کدام براساس ضوابط بانکی قادر به پوشش بخشی از درخواستها خواهند بود.

ظرفیت بنیاد نخبگان برای سال جاری معرفی هزار نخبه به بانکهاست

موسوی کوهپر در پاسخ به این سؤال که ظرفیت بنیاد نخبگان برای معرفی متقاضیان استفاده از این تسهیلات برای سال جاری چه میزان است، گفت: براساس مصوبه هیئت وزیران، برای امسال ظرفیت هزار نفر در نظر گرفته شده است که البته با تکیه به همان مصوبه، در سالهای آتی نیز امکان بهره‌مندی از چنین تسهیلاتی وجود دارد.

وی درباره شروطی که برای بهره‌مندی از این تسهیلات در نظر گرفته شده است نیز گفت: تنها شرطی که بانک دارد این است که فرد متقاضی، توانایی بازپرداخت این تسهیلات را داشته باشد و البته شرط عمومی دیگری هم که در سیستم بانکی وجود دارد، برابری ارزش ملک در برابر وام اعطایی است.

حذف شرط تأهل

معاون بنیاد نخبگان درباره اینکه آیا همچون گذشته متقاضیان دریافت این وام باید «متأهل» باشند، گفت: خیر شرط تأهل تا سال 94 بود؛ دیگر این شرط وجود ندارد و تنها، افراد متقاضی باید دانش‌آموخته شده باشند.

وی معتقد است با توجه به شرایط جدید، اگر زوجی نخبه تمایل به دریافت دو وام 160 میلیون تومانی داشته باشند، با احراز صلاحیت آنها برای بانکهای عامل مبنی بر توانایی بازپرداخت اقساط همچنین برابری ارزش ملک با وام اعطایی، این موضوع قابل انجام است.

موسوی کوهپر درباره اینکه چرا نرخ سود این وام همچون گذشته 15 درصد نیست و یکباره سه درصد افزایش یافته است، گفت: برای شفاف شدن این موضوع اجازه دهید مروری بر سود تسهیلات در گذشته داشته باشیم؛ تا سالهای قبل 1390 سود تسهیلات بانکی نهایتا 14 درصد بود که بعد از آن سال به یکباره تا 22 درصد افزایش یافت.

نرخ سود وام 160 میلیون تومانی افزایش نیافت!

وی ادامه داد: زمانیکه نرخ سود تسهیلات این میزان بود، رئیس بنیاد ملی نخبگان براساس اختیارات خود دستور داد تا هفت درصد نرخ سود توسط بنیاد و مابقی توسط نخبگان وام گیرنده پرداخت شود لذا نخبگان وام گیرنده 15 درصد و بنیاد نیز روی هر وام هفت درصد پرداخت می‌کرد.

معاون بنیاد ملی نخبگان اضافه کرد: این رویه تا آبان ماه سال 1394 ادامه داشت و بعد از آن قطع شد؛ از تیر ماه سال گذشته نیز که نرخ سود تسهیلات همزمان با سودهای بانکی کم شد و به 18 درصد رسید تاکنون تغییر نرخی در این زمینه نداشتیم لذا تسهیلات جدید (وام 160 میلیون تومانی) نیز با همین نرخ و البته بدون شرط ودیعه‌گذاری به نخبگان اعطاء می‌شود.

موسوی کوهپر درباره میزان بازپرداخت این وام توسط نخبگان نیز گفت: بازپرداخت وام 160 میلیون تومانی 20 ساله است که با احتساب نرخ سود 18 درصد، حدودا ماهی کمتر از 2 میلیون و 500 هزار تومان باید پرداخت داشته باشند.


منبع: تسنیم

--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۶۹۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح‌ جزئیات برگزاری شصت و دومین جایزه نخبگانی البرز

شصت و دومین جایزه نخبگانی البرز با حضور شخصیت‌های علمی و سیاسی کشور ۱۷اردیبهشت‌ماه در سالن‌ همایش‌های صدا و سیما برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، حیدر ارشدی مدیرعامل بنیاد بین‌المللی البرز امروز سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت‌ماه) در تشریح جزئیات شصت و دومین جایزه بخش نخبگانی البرز اظهار کرد: از ابتدای برگزاری این جایزه تا به امروز ۳هزار دانشجو از طریق وام تحصیل و اشتغال به کار مورد حمایت بودند و ۴۶۵۰نفر هم موفق به کسب جایزه البرز شدند.

وی ادامه داد: از اوایل دهه ۹۰ که این‌ مراسم به صورت رسمی آغاز به کار کرده است ۱۳همایش ملی و ۸همایش استانی در سطح طلاب، دانش‌آموزان، دانشجویان، نخبگان و دانشمندان برگزار شده است.

مدیرعامل بنیاد البرز در مورد ۶۲‌امین جایزه بخش نخبگانی البرز نیز خاطرنشان کرد: ما دو مراسم ملی هر ساله داریم که یکی از آنها بخش نخبگانی است که در اردیبهشت ماه هرسال برگزار می‌شود. دانشمندان، فناوران، دانشگاهیان، نخبگان و حوزویان در این بخش به رقابت می‌پردازند.

ارشدی اضافه کرد: در آذرماه سال گذشته فراخوان این بخش اعلام و تمام دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی، حوزه‌های علمیه و مراکز نخبگانی فراخوان ارسال شد، نهایتا در مدت یک‌ماه ثبت نام اتمام و براساس شیوه‌نامه جایزه البرز راستی‌ آزمایی آغاز و اسفندماه آیین داوری برندگان جایزه البرز انجام شد.

وی افزود: دانشجویان در رشته‌های پزشکی و غیرپزشکی امکان شرکت را داشته‌اند، در واقع تمام مقاطع دانشگاهی و حوزی امکان حضور در این جایزه را دارند.

مدیرعامل بنیاد البرز در مورد مراسم اختتامیه گفت: روز دوشنبه ۱۷اردیبهشت‌ماه راس ساعت ۱۶ اختتامیه بخش نخبگانی در مرکز همایش‌های صدا و سیما برگزار می‌شود و از ۶۲ نفر از برگزیدگان به مناسبت ۶۲‌امین‌ سال اعطای جایزه البرز تحلیب خواهد شد.

ارشدی تصریح کرد: از میان‌ مهمانان این مراسم می‌توان به آقایان ذوالفی گل وزیر علوم، دهقانی فیروزآبادی رئیس بنیاد ملی نخبگان، حجت‌الاسلام خاموشی رییس سازمان اوقاف، عین اللهی وزیر بهداشت و سیدافقهی قائم مقام بنیاد علمی نخبگان حضور اشاره کرد.

وی ابراز کرد: رقم جایزه امسال نسبت به سال گذشته ۵۰درصد رشد داشته و امسال ۹میلیارد تومان برای نفرات برگزیدن در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل بنیاد البرز یادآور شد: ۲۳۴۸نفر در فراخوان بخش نخبگانی شرکت کردند، ۵۴درصد مربوط به دانشجویان غیرپزشکی، ۱۵درصد در بخش حوزویان و طلاب، ۱۱درصد دانشجویان علوم‌پزشکی، ۱۲درصد دانشمندان جوان و ۸درصد شرکت‌های دانش بنیان شرکت کردند.

ارشدی در پایان سخن گفت: جایزه البرز طبق نیت واقف تماما از محل درآمدهای این موقوفه تامین‌ می‌شود، البته در تسهیل و احیای درآمدهای این بنیاد سازمان اوقاف کمک می‌کند.

در بخش دوم این نشست پروفسور امیرعلی حمیدی -دانشمند برگزیده سال ۱۴۰۰ جایزه البرز- با اشاره به اهمیت جایزه البرز گفت: جایزه البرز هرساله بلندآوازه‌تر می‌شود به این دلیل که این جایزه برای رفع آلام بشری است.

وی ادامه داد: پول و تحصیلات دو چیزی است که هیچ‌وقت انسان را وارسته نمی‌کند، باتوجه به شرایطی که در کشور وجود داشت ما در علم سلول‌های بنیادی تلاش‌های زیادی کردیم اما کم کم اعضای گروه من به خاطر دیده نشدن کارشان در حال جدا شدن از گروه بودن تا اینکه بنیاد البرز در سال ۱۴۰۰ تیم‌ ما را برگزیده کرد و همین انگیزه‌ی زیادی به تیم ما داد و توانستیم امروز برای درمان بیماری سرطان به راه‌حل‌های خوبی برسیم.

این دانشمند خاطرنشان کرد: در هیچ جای دنیا ما واقفی نداریم که حتی پیکر خود را وقف کرده باشد، زیرا مرحوم البرز به دنبال کمک به بشریت بود. من در جاهای مختلف دنیا جایزه گرفته‌ام اما هیچ جایزه‌ای به اندازه البرز بر روی من و گروه هم تاثیر نگذاشت زیرا شرافت وانسانین ما با جایزه البرز بیشتر شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • رئیس جمهور ۲۰ اردیبهشت به قم سفر می‌کند
  • افزایش مشارکت مردم در ساخت مسکن با تکیه بر عرضه زمین و پرداخت تسهیلات به آن‌ها
  • رئیس جمهور ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت به قم سفر می‌کند / عملکرد بانک‌های استان در این سفر بررسی می‌شود
  • امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن
  • مشکلات مالکیت اراضی آبپخش حل شود
  • تشریح‌ جزئیات برگزاری شصت و دومین جایزه نخبگانی البرز
  • پرداخت تسهیلات پروژه‌های خودمالکی مسکن متوقف نشده است
  • ۷۷ درصد از مستاجران تهرانی موفق به دریافت تسهیلات ودیعه مسکن شدند
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید